Ervaar het gemak en de frisheid van Het Hofje.

Meld u vandaag nog aan bij onze wasservice en probeer het zelf!
Image

Simpel en gemakkelijk uw was weer fris.

Image

Geen zin of tijd voor de was?

Iedereen heeft het tegenwoordig erg druk, toch zijn we erg gesteld op onze vrije tijd. Omdat je hier nooit genoeg van kunt hebben proberen we hier zoveel mogelijk van te creëren. Bespaar tijd door je was te laten doen! Ook als je gewoon geen zin hebt om te wassen ben je bij ons van harte welkom!

Het kan niet in de machine...

Soms zijn de stukken de groot of te delicaat voor de wasmachine thuis, als echte was-experts kunnen wij moeiteloos uw trouwjurk of bijvoorbeeld japon reinigen. Ook indien u grote hoeveelheden was heeft bijvoorbeeld na een vakantie of wanneer uw wasgoed te groot is voor de machine kunnen wij u uitstekend helpen.

Geen wasmachine? Of is deze stuk?

Niet iedereen heeft thuis een wasmachine, om ruimte te besparen of welke reden dan ook. Indien u zelf geen wasmachine heeft is onze wasservice een perfecte oplossing om uw vuile was weer schoon te krijgen. Een kapotte wasmachine komt nooit gelegen, de was stapelt zich op en de stapel schone kleren wordt steeds kleiner. In dit soort (nood)gevallen twijfelt u geen moment langer en maakt u snel een afspraak bij Wasservice Het Hofje.

Over Het Hofje

Door jarenlange ervaring met het wassen van alle soorten stoffen hebben we de kennis om met de beste zorg voor uw wasgoed zelfs de moeilijkste vlekken te verwijderen. Of het nu gaat om een trouwjurk of een slaapzak, bij ons is uw was in goede handen.
Image
Image

Wij hebben passie voor uw was. Delicate of gewone stoffen, beddengoed of kleding voor ons is niets te gek.

Voor delicate stoffen is een delicate behandeling nodig. Uw geliefde stuk dient natuurlijk onbeschadigd weer bij u terug te komen. Wij weten precies welke behandeling het beste is voor elke stof.

Waarom naar Het Hofje?

Lees hier waarom wij het verschil maken. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
1

Expertise

Jarenlange ervaring in combinatie met passie voor uw wasgoed hebben onze techniek verfijnd en onze kennis vergroot. Hierdoor zijn wij echte was-specialisten geworden.
3

Vlekvrij

Wij besteden extra aandacht aan het verwijderen van vlekken, haast geen vlek is te gek! Uw schone was wordt bij Het Hofje ook écht schoon.
2

Hygiënisch

We bestrijden virussen en bacteriën door uw stoffen op de juiste manier te reinigen. Na het reinigen verpakken we uw stof zodat u kunt genieten van optimale frisheid.
4

Zorgvuldig

Wij houden onze klanten graag tevreden. Wij behandelen uw textiel dan ook met uiterste zorg zodat deze niet beschadigd.
vriendelijk voor uw was

Probeer het zelf

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen dan ook onze uiterste best om ervoor te zorgen dat elke stof die u door ons laat reinigen in perfect frisse staat weer bij u terug komt. Meld je nu snel aan en ervaar zelf het gemak en de frisheid van Het Hofje.

Vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u benieuwd of wij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Wij beantwoorden uw vragen graag.