Benieuwd naar hoe het werkt?

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Of bent u benieuwd of wij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Lees gauw verder of neem vrijblijvend contact met ons op!

Anti-allergie

Veel wasgoed komt direct met de huid in contact. Indien u overgevoelig of allergisch voor bepaalde middelen bent kan er huidirritatie of een allergie optreden of deze kan verergeren. Bij Het Hofje werken wij standaard met middelen welke anti-allergeen zijn.

Anti-bacterieel

Door de juiste technieken en middelen te gebruiken zorgen wij ervoor dat de bacterieën op uw wasgoed gedood worden. Hierdoor is uw schone was ook écht schoon en fris. Wij verpakken nadien uw wasgoed netjes zodat eventuele bacterieën niet meteen weer op uw stoffen terecht kunnen komen.

Virusvrij wasgoed

Het is wel duidelijk dat het tegenwoordig van groot belang is om virussen geen kans te geven. Virussen kunnen soms dagenlang overleven op oppervlakten en in stoffen. Wij zorgen ervoor dat, net als bacterieën, virussen de wasbeurt niet overleven. Uw wasgoed is daarna virusvrij verpakt weer op te halen.
Image
Image

Brengen

Dag 1

U brengt uw te wassen materialen bij ons op locatie.

Brengen

Wassen

Dag 2 + 3

Wij zorgen voor perfecte reiniging van uw stof. Hierbij werken wij zorgvuldig, voorzichtig en milieuvriendelijk.

Ophalen

Dag 4

Over het algemeen kunt u na 2 dagen uw stoffen weer ophalen. Fris, schoon en netjes verpakt!

Ophalen

Image